de nieuwe apotheek
apotheekeFarma de nieuwe apotheek

Chirurgisch Mondmasker / Medisch Mondkapje Type II R

Chirurgisch mondkapje Type IIR. Geschikt voor medisch gebruik. Vanaf 38,95.

Verpakkingsgrootte: 50 st

44,95
 
Aantal Prijs per verpakking
1 44,95
2 40,95 -9%
5 39,95 -11%
10 38,95 -13%

Verpakkingsgrootte: 50 st

 
direct leverbaar

Bestelaantal:

Prijs: 

 
direct leverbaar

Chirurgisch mondkapje Type IIR. Geschikt voor medisch gebruik. Vanaf 38,95.

EAN-code: 99011620


Verzendkosten 3,95
Vanaf 20,- gratis
Tot 40% korting

Productinformatie

De sluiting van deze verpakking is verzegeld. Daarmee bent u verzekerd van de hygiëne en de juiste inhoud. Als u een chirurgisch mondkapje van hoge kwaliteit wenst te dragen, dan is dit mondmasker een goede keuze. Deze mondmaskers worden bijvoorbeeld in Denemarken en Zweden in de ziekenhuizen gebruikt.

De chirurgische mondkapjes Type IIR zijn verpakt per 50 stuks in een gesealde kartonnen dispenser. Gecertificeerd volgens EN14683:2019 door SGS / MedPath GmbH, München, Duitsland. BFE≥99%. Zie voor certificaat en testresultaten de afbeeldingen. Geschikt voor medisch gebruik.

Onze verkoopprijs is gebaseerd op de inkoopprijs met een minimale marge, de "gratis" verzendkosten (pakketbezorging met handtekening) en inclusief 0% BTW. In verband met onze verzendkosten is het voordeliger om vanaf 2x50 stuks te bestellen. Heeft u grotere hoeveelheden nodig, bijvoorbeeld voor uw praktijk, er geldt een staffel vanaf 2, 5 en 10 verpakkingen. Op 25 mei is de prijs verlaagd vanwege het 0% BTW-tarief. Dank voor uw begrip.

Let op: dit zijn chirurgische mondneusmaskers type IIR, geschikt voor medisch gebruik. Bijvoorbeeld huisartsenpraktijken, verpleegkundigen, fysiotherapeuten etc. Een chirurgisch mondneusmasker heeft als doel om de uitgeademde lucht te filteren en de omgeving van de drager te beschermen tegen druppels die ontstaan bij spreken, hoesten en niezen. Het is niet geschikt als ademhalingsbeschermingsmasker zoals de FFP1- en FFP2-mondneusmaskers die in het ziekenhuis worden gebruikt. Deze filteren de ingeademde lucht. Met andere woorden, met een chirurgisch mondmasker beschermt u de omgeving, en met een FFP2-masker beschermt u zichzelf. Een FFP2-mondkap heeft ook een betere pasvorm, dus minder lekkage langs de neus, wang en kin.

Het RIVM vindt momenteel het dragen van een mondkapje onnodig omdat men al 1.5 meter afstand dient te houden. Vanaf 1 juni 2020 is het alleen in het OV verplicht om een niet-medisch mondkapje te dragen. In andere landen denkt men daar anders over. Feit blijft dat als iedereen een masker op de juiste manier gebruikt, het risico op infectie van de bevolking vermindert. Een medisch mondmasker beschermt vele malen beter (ca. 50 keer?) dan een zelfgemaakt masker, zakdoek of sjaal (wat ook bescherming biedt).

Chirurgisch masker Type II R met oorlus en neusbeugel. Model YY0469. Voldoet aan EU-Regulation 2016/425 en EN14683:2019. Door SGS/MedPath GmbH gecertificeerd en voorzien van CE-markering. 

• perfect draagcomfort
• lage ademweerstand, wel hoger i.v.m spatvloeistofbestendigheid (max. 5.0 mm H2O/cm2)
• filterefficiency (BFE) ≥ 99%


Kenmerken:

• Type IIR: spatwaterbestendig (120mm),  ademweerstand max 5.0 mm. H2O/cm2
• 3-laags: 2 polypropyleen non-woven buitenlagen en 1 filterlaag (meltblown)
• Met oorelastiek (spandex) en neusbeugel
• Afmeting 17,5cm x 9,5cm
• Voor eenmalig gebruik

I.v.m. hygiëne en kwaliteitsbehoud retour niet mogelijk!

3-layers disposable Medical Type IIR Ear-loop Face Masks are designed with highly durable materials that provide maximal comfort and strength when in use. Strong and durable spandex ear-loops offer versatility and functionality to minimize product malfunctions and waste.
Premium breathable material (polypropylene + meltblown filtr + polypropyleen) does not obstruct normal breathe and utilizes various fabric weavings to prevent penetration from air pollutants and agents.

Features:
- Great Protection against dust, sand or other air-borne pollutants.
- Used for medical/surgical, dental, nail/beauty salon, painting, construction, etc.
- Softer Spandex Elastic Ear Loop
- Blue color
- Disposable, for Single Use Only

 
 
Reviews (38043)

Gemiddelde waardering

8,5
Laatste reactie

19-10-2020   klantvriendelijkheid, snel & accuraat

— Mevrouw N. (79)
ODYK

8
.8
Zorgkaart Nederland
Apotheek eFarma is 357 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 8,8.
Bekijk alle waarderingen
©2000-2020 eFarma b.v.