de nieuwe apotheek
apotheekeFarma de nieuwe apotheek

Eucerin Anti-Pigment Nachtcrème (50ml)

Herstellende nachtcrème die pigmentvlekken vermindert en voorkomt dat deze weer terugkomen. Werkt op de belangrijkste oorzaak van hyperpigmentatie.

Verpakkingsgrootte: 50 ml

29,99 22,49
 
29,99 22,49

Verpakkingsgrootte: 50 ml

 
direct leverbaar

Bestelaantal:

Prijs: 

 
direct leverbaar

Herstellende nachtcrème die pigmentvlekken vermindert en voorkomt dat deze weer terugkomen. Werkt op de belangrijkste oorzaak van hyperpigmentatie.

EAN-code: 4005800213052


Verzendkosten 3,95
Vanaf 20,- gratis
Tot 40% korting

Productinformatie

Deze herstellende en doeltreffende nachtcrème bestrijdt de wortel van hyperpigmentatie door het verminderen van de melanineproductie. Pigmentvlekken verminderen en voorkomt dat deze opnieuw verschijnen. De nachtcrème geeft ook ondersteuning bij het nachtelijk herstel van de huid. De huid ziet er egaal en stalend uit. 
De soepele crème is niet vet en absorbeert snel. Geschikt voor alle huidtypes en licht geparfumeerd.

Alle formules binnen het ANTI-PIGMENT assortiment bevatten het gepatenteerde ingrediënt Thiamidol. Thiamidol pakt de bron van hyperpigmentatie aan, vermindert de aanmaak van melanine en helpt bij dagelijks gebruik de terugkeer van donkere vlekken te voorkomen. Klinisch bewezen. 

De werking van Eucerin Anti-Pigment Nachtcrème
De werkzame stof in de Eucerin Anti-Pigment lijn is Thiamidol, dit pakt hyperpigmentatie aan bij de bron door de aanmaak van melanine te verminderen. Niet alleen worden de vlekken en verkleuringen bestreden, een toevoeging van SPF30 in de dagcrème en biologische celbescherming werkt tegen de vorming van toekomstige pigmentvlekken. Van de ruim 50.000 door Eucerin geteste stoffen, werkt Thiamidol verreweg het beste tegen donkere vlekjes. Thiamidol is drie maanden lang klinisch getest, waarbij proefpersonen al resultaat zagen na twee weken gebruik. Gedurende de daaropvolgende twaalf weken bleef er verbetering plaatsvinden. Thiamidol is door Eucerin gepatenteerd.

Samenstelling
Aqua   Glycerin   Isopropyl Palmitate   Alcohol Denat   Cetearyl Isononanoate   Squalane   Panthenol   Glyceryl Stearate Citrate   Cetearyl Alcohol   Hydrogenated Coco-Glycerides   Butyrospermum Parkii Butter   Methylpropanediol   Lauroyl Lysine   Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol   Glycyrrhiza Inflata Root Extract   Tocopherol   Glucosylrutin   Carbomer   Chondrus Crispus Extract   Sodium Hydroxide   Isoquercitrin   Trisodium Edta   Phenoxyethanol   Parfum

 
 
Reviews (36636)

Gemiddelde waardering

8,5
Laatste reactie

09-07-2020   Omdat het voor mij makkelijk is dat de medicijnen thuis worden bezorgd, ik heb zelf geen vervoer om de medicijnen op te halen bij de apotheek en ›››

— Mevrouw W. (64)
BANT

8
.8
Zorgkaart Nederland
Apotheek eFarma is 368 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 8,8.
Bekijk alle waarderingen
©2000-2020 eFarma b.v.