de nieuwe apotheek
apotheekeFarma de nieuwe apotheek

Eucerin Anti-Pigment Serum Duo (2x15ml)

Werkt op de belangrijkste oorzaak van hyperpigmentatie. en helpt terugkeer van donkere vlekken te voorkomen. Voor een soepel en vernieuwde uitstraling en egale stralende teint.

Verpakkingsgrootte: 30 ml

37,99 30,39
 
37,99 30,39

Verpakkingsgrootte: 30 ml

 
direct leverbaar

Bestelaantal:

Prijs: 

 
direct leverbaar

Werkt op de belangrijkste oorzaak van hyperpigmentatie. en helpt terugkeer van donkere vlekken te voorkomen. Voor een soepel en vernieuwde uitstraling en egale stralende teint.

EAN-code: 4005800210617


Verzendkosten 3,95
Vanaf 20,- gratis
Tot 40% korting

Productinformatie

Dit serum helpt terugkeer van donkere vlekken te voorkomen bij dagelijks gebruik. Voor een soepel en vernieuwde uitstraling/egale stralende teint. Bevat hyaluronzuur tegen huidveroudering. De doorzichtige en ultra lichte gel is makkelijk uit te smeren en absorbeert snel. Voor alle huidtypes. 

Alle formules binnen het anti-pigment assortiment bevatten het gepatenteerde ingrediënt thiamidol. Thiamidol pakt de bron van hyperpigmentatie aan, vermindert de aanmaak van melanine en helpt bij dagelijks gebruik de terugkeer van donkere vlekken te voorkomen. Klinisch bewezen.

Hoe werkt het?
De werkzame stof in de Eucerin Anti-Pigment lijn is Thiamidol, dit pakt hyperpigmentatie aan bij de bron door de aanmaak van melanine te verminderen. Niet alleen worden de vlekken en verkleuringen bestreden, een toevoeging van SPF30 in de dagcrème en biologische celbescherming werkt tegen de vorming van toekomstige pigmentvlekken. Van de ruim 50.000 door Eucerin geteste stoffen, werkt Thiamidol verreweg het beste tegen donkere vlekjes. Thiamidol is drie maanden lang klinisch getest, waarbij proefpersonen al resultaat zagen na twee weken gebruik. Gedurende de daaropvolgende twaalf weken bleef er verbetering plaatsvinden. Thiamidol is door Eucerin gepatenteerd.

Samenstelling
Aqua   Alcohol Denat   Butyleenglycol   Glycerin   Octocrylene   Isopropyl Palmitate   Cetearyl Isononanoate   Distarch Phosphate   Methylpropanediol   Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol   Sodium Ascorbyl Phosphate   Sodium Hyaluronate   Glycyrrhiza Inflata Root Extract   Tocopherol   Glucosylrutin   Sodium Stearoyl Glutamate   Glyceryl Stearate   Sodium Polyacrylate   Dimethicone   Isoquercitrin   Citric Acid   Sodium Chloride   Trisodium Edta   Caprylyl Glycol   Phenoxyethanol   Parfum

 
 
Reviews (37067)

Gemiddelde waardering

8,5
Laatste reactie

04-08-2020   Omdat de apotheek in mijn dorp steeds andere regels met daarbij steeds veel irritatie. IK kreeg paracetamol 1000 mg nog maar voor 1 maand maar ›››

— De heer S. (77)
BOXTEL

8
.8
Zorgkaart Nederland
Apotheek eFarma is 367 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 8,8.
Bekijk alle waarderingen
©2000-2020 eFarma b.v.