de nieuwe apotheek
apotheekeFarma de nieuwe apotheek
 

ProstaForceMed UA

Op latere leeftijd krijgt 50% van de mannen te maken met een vergrote prostaat. Een goedaardige prostaatvergroting is een normaal ouderdomsverschijnsel, maar kan het leven wel behoorlijk beïnvloeden. Het kan namelijk aanleiding geven tot plasproblemen. Het nieuwe natuurlijke geneesmiddel* ProstaforceMed van A.Vogel vermindert deze klachten.

A.Vogel ProstaforceMed is een 100% natuurlijk geneesmiddel* dat plasproblemen als gevolg van een vastgestelde vergrote prostaat vermindert. ProstaforceMed helpt bij vaak, moeilijk en onvolledig plassen, nachtelijk plassen, nadruppelen en een zwakke urinestraal. ProstaforceMed is alleen verkrijgbaar bij de (online) apotheek.

* Traditioneel kruidengeneesmiddel, lees voor gebruik de bijsluiter. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op reeds lang bestaand gebruik.


 

Verpakkingsgrootte: 30 st

18,04
 
50+
Bestelaantal:
 

ProstaforceMed is een 100% natuurlijk geneesmiddel dat plasproblemen als gevolg van een vastgestelde vergrote prostaat vermindert.


 

Verpakkingsgrootte: 90 st

40,84
 
50+
Bestelaantal:
 

Geneesmiddel bij prostaatvergroting en plasproblemen


 
Klanttevredenheid

Gemiddelde waardering

8,5
Laatste reactie

15-05-2019   e Farma regelt bij een herhaalrecept alles voor mij. Ik hoef hiervoor de deur niet meer uit en ben af van de lange wachttijden bij de apotheek in ›››

— De heer G. (66)
WYK BY DUURSTEDE

8
.8
Zorgkaart Nederland
Apotheek eFarma is 366 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 8,8.
Bekijk alle waarderingen
©2000-2019 eFarma b.v.